İSTANBUL / ESENYURT - Yusuf Akdaş İlkokulu

Yusuf Akdaş İlkokulu

MEHTERÇEŞME MAH. 1881. SK. YUSUF AKDAŞ ILKOKULU BLOK NO: 8 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuzu bitiren her öğrenci kendi kendini ifade edebilen, tasarımı olan, insanlığa karşı sorumluluk hisseden yetkin birey olacaktır.
Misyon
Cumhuriyetin temel değerleri ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş ve demokratik eğitim ortamı içinde öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmek, özgür iradeli, güvenli, iletişim becerilerini geliştirmiş, nesnel ve eleştirel düşünebilen, farklı görüşlere saygı duyan, en az bir yabancı dil kullanabilen, 21. yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek bireyler yetiştirmek ve öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak ilgi, istidat ve yetenekleri doğrultusunda bir üst kuruma ve hayata hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (SABAHÇI-ÖĞLENCİ)
SABAHÇILAR : 08:00-12:40 ÖĞLENCİLER : 13:00-17:50
Ulaşım
Okulumuzdan E5 Karayoluna otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca okulumuz Beylikdüzü Metrobüs durağına (Marmarapark) 15 dk. yürüme mesafesindedir.
Okulumuza uzak oturan öğrencilerimiz için servis imkanı vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz merkezi yerleşim yerinde bulunmaktadır. Çok yakınında Özel hastane, zincir marketler ve çok sayıda iş yeri bulunmaktadır.
Okulumuz, İstanbul İl merkezine 22, Esenyurt İlçe Merkezine 2,5 km mesafededir.