İSTANBUL / ESENYURT - Yusuf Akdaş İlkokulu

Ara

06 Aralık 2023 Salı günü  sabah 10:00 ve öğleden sonra 14:00 da olmak üzere tüm okulumuza tatbikat yaptırılmıştır.Tatbikat sonrası    Esenyurt Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından, Tahliye Tatbikatı ve Afet Bilinci Eğitimi   verilmiştir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Kas

12 Kasım  “Afet Eğitimi Hazırlık Günü”  okulların tatil olması nedeniyle etkinliklerimizi 6 Kasım-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdik.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi hastalığı hakkında bilinçlenme etkinliklerimizde turuncu giyerek dikkat çektik.

Kas

29 Ekim 2023 Pazar günü okulumuz bahçesinde  saat 10:00 da Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlamaları  öğretmen,öğrenci ve velilierimizin coşkulu katılımı ile kutlanmıştır.

Kas

29 Ekim 2023 tarihinde  gerçekleştirilen Cumhuriyet Koşusunda okulumuzu temsil eden ve 2. olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Özel eğitim sınıflarımızda anneler günü için hazırlıklar bitmiştir.Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

May

10 Mayısta öğrencilerimiz Trafik Eğitim Parkurundaydı.

May

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere erzaklar istenmiştir.Yapılan duyurular sonucunda hazırlanan yiyecek kolileri okul idaremiz ,öğretmenlerimiz ,çalışanlarımız ve velilerimizle hazırlanarak deprem zedelere ulaştırılmak üzere göndrilmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi 20 Ocak günü karne dağıtımımızla bitirmiş bulunuyoruz. Tüm öğrencilerimize , velilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller.

Ock

Ara

Psikolojik Danışman Bilge Kaan SOYALP tarafından velilerimize 28 Kasım Pazartesi günü konferans salonumuzda "İhmal İstismardan Korunma ve Mahremiyet Eğitimi" verilmiştir.

Kas

Geleceğe ilk adımı atan öğrencinin cesareti, yüzündeki tebessümü, gözlerindeki ışığı olan Değerli Öğretmenlerimiz, #bizbüyükbiraileyiz ve sizlerle daima daha güçlü olacağız.

24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarız.