İSTANBUL / ESENYURT - Yusuf Akdaş İlkokulu

Kas

Tüm yurtta 12 Kasım'da eş zamanlı olarak saat 18.57'de gerçekleştirilecek olan olan "Deprem Anı Ülke Tatbikatı" hazırlıkları için  ÇÖK-KAPAN-TUTUN tatbikatını öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Kas

Atamızı sevgi ve minnetle andık.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  "OKULUNA HOŞ GELDİN" etkinliğiyle  hafta başında ikramlarla öğrencilerimizi karşılıyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin 02/11/2022 Çarşamba günü yapmış olduğu   Rahmi M. Koç Müzesi ve Miniatürk Gezisi

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan "Aile Okulu Projesi" kapsamında  velilerimize okulumuz  Psikolojik Danışmanları Mehtap TANİN,Çağla ÖZGÜR,Hamdi Şahin ÇELİK,Özge SOYALP tarafından "Aile Okulu Eğitimi"  verilmiş olup;programını tamamlayan velilerimize okul müdürümüz Hüseyin DURAN tarafından katılım belgeleri verilmiştir.

Kas

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Okulumla Okuyorum" Projesi kapsamında 02/11/2022 Çrşamba günü tüm okullarla beraber eş zamanlı tüm öğrenci,öğretmen,çalışan ve okul idaremizle okuma yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlanmış olup; emeği geçen öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlk gün ki inanç, ilk gün ki azim ve ilk gün ki coşku ile Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmis gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla, hayatta olan gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda "Aile Okulu" eğitimleri başlamıştır. 3 Ekim 2022 tarihinde başlayan eğitimlerimiz 31 Ekim 2022 tarihine kadar sürecektir.

Eyl

İL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN LEVENT YAZICI VE İLÇE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN PAŞALİ BEŞLİ'NİN OKULUMUZU ZİYARETLERİ